Çağdaş Onur Öztürk aslen nereli, eşi kim? Çağdaş Onur Öztürk kimdir, kaç yaşında?

Çağdaş Onur Öztürk, dün akşam Star Tv'de yayınlanan dizi Akrep'in Ahmet'i olarak seyirci karşısına çıkıyor. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezunu olan Öztürk sevilen dizi Diriliş Ertuğrul ve Kuzey Güney dizilerinde rol almıştır. Çağdaş Onur Öztürk aslen nereli, eşi kim? Çağdaş Onur Öztürk kimdir, kaç yaşında?

Çağdaş Onur Öztürk dün akşam izleyici karşısın çıktı. Star Tv'de yayınlanan Akrep dizisinde Ahmet ismi ile mafya karakterini canlandıracak. Ferda'nın geçmişte yer alan Ahmet'in dizide büyük rol oynayacağı konuşuluyor. Çağdaş Onur Öztürk aslen nereli, eşi kim? Çağdaş Onur Öztürk kimdir, kaç yaşında?

ÇAĞDAŞ ONUR ÖZTÜRK KİMDİR?

16 Ağustos 1979 doğumlu olan Çağdaş Onur Öztürk Sivas'ta dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü mezunu. Ünlü isim eğitim görürken fakültenin tiyatro kulübünde faaliyet gösterdi. Üniversite bitince askerliğini yaptı ve dönünce kısa bir süre bir ilaç firmasında temsilcilik yaptı. Sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü'ne girdi ve mezun oldu. Bu okulda okurken 2008 yılında "Gazi" dizisinde rol aldı.

Daha sonra 2009 yılında Sakarya Fırat dizisinde, 2011 yılında Kuzey Güney dizisinde yer alan Öztürk, 2014 yılında Tut Sözünü ve Kendime İyi Bak sinema filmlerinde oynadı. 2015 yılında Yaz'ın Öyküsü dizisinde başrol oynayan Çağdaş Onur Öztürk, 2016 yılında Diriliş Ertuğrul kadrosuna girdi.