Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın kim? Duygu Sarışın kaç yaşında, nereli?

Çağatay Ulusoy sevgilisi Duygu Sarışın kimdir sorusuna magazin dünyasını yakından takip edenler yanıt arıyor. Duygu Sarışın kimdir, kaç yaşındadır sorusunun cevabı merakla bekleniyor. Birçok dizide karşımıza çıkan Duygu Sarışın ile ilgili özgeçmiş bilgileri yoğun şekilde araştırılıyor. 'Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın kim? Duygu Sarışın kaç yaşında?' sorularının yanıtları merak ediliyor. Çağatay Ulusoy ile meslektaşı Duygu Sarışın ayrılık iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi. Çağatay Ulusoy iddialar hakkında, ''Mutluyuz, bir sorun yok” dedi. Duygu Sarışın hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için araştırdık..

'Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın kim?' sorusunun yanıtı bugün en çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Muhafız'ın yıldız oyuncusu Çağatay Ulusoy ile meslektaşı Duygu Sarışın ayrılık  iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi. Çağatay Ulusoy iddialar hakkında, "Mutluyuz, bir sorun yok” dedi. Duygu Sarışın'ın kim olduğu, kaç yaşında olduğu Çağatay Ulusoy ile görüntülenmesinin hemen ardından merak edilmeye başlandı. Duygu Sarışın hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...

ÇAĞATAY ULUSOY'UN SEVGİLİSİ DUYGU SARIŞIN KİM? 

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de doğdu. Duygu Sarışın, eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamladıktan sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü'nde dersler aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nun çeşitli oyunlarında yer alan Duygu Sarışın, 2011'de Cennetin Sırları dizisiyle televizyon dünyasına ilk adımı attı. Duygu Sarışın'ın asıl parladığı dizi ise İçerde oldu. İçerde'nin ardından Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile zirve yapan Sarışın, Burcu karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Duygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy İçerde dizisinde birlikte rol almıştı.  Duygu Sarışın 1.70 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.

ROL ALDIĞI PROJELER: 2011 yılında televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk, Ufak Tefek Cinayetler gibi diziler de rol almıştır.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Boyu 1.90 cm olan Ulusoy, 81 kilodur. Çağatay Ulusoy kahverengi saçlara ve göz rengine sahiptir. İstanbul'da doğmuş ve büyümüştür. Kendisiyle beraber iki çocuğu olan bir aileye sahip olan Ulusoy'un küçük bir erkek kardeşi vardır. Erkek kardeşi Atalay Ulusoy'dur. Çağatay Ulusoy'un annesi Refiye Ulusoy Boşnak kökenlidir. Ulusoy'un babası Aylin Ulusoy ise Bulgaristan göçmenidir.

Çağatay Ulusoy İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümü mezunudur. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almıştır. Modellik yapmaya 2010 yılında başlayan Çağatay Ulusoy bu yıl içinde Best Model Of Turkey'e katılmış ve birinci olmuştur. Ulusoy sonra Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri almış ve burada bulunan hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan bu dizide Emir karakterini canlandıran oyuncu bu diziden sonra oldukça ünlü biri haline gelmiştir. Oyuncu daha sonra Medcezir adlı dizide oynamıştır. Ulusoy'un ilk sinema filmi Delibal isimli 2015 yapımı olan filmdir.  Ve içerde dizisinin sarp karakterini canlandırmıştır.