Çağatay Ulusoy'dan Serenay Sarıkaya haberlerine tepki

Oyuncu Çağatay Ulusoy, meslektaşı ve eski sevgilisi olan Serenay Sarıkaya ile ilgili haklarında çıkan haberlere isyan etti. Instagram hesabının hikayeler kısmından açıklamalarda bulunan Ulusoy, var olan ve mutlu giden bir ilişkisinin olduğunu da belirtti.

2013-2015 yıllarında Star TV'de yayınlanan Medcezir dizisiyle tanışan ve bir süre sevgili olan Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya, bazı davetlerde bir araya gelip arkadaş olarak poz vermeye devam ediyorlar. İki isim son olarak, Medcezir dizisindeki rol arkadaşları Taner Ölmez'in düğününde bir araya gelmişlerdi.

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez'in düğününde bir araya geldiler

Burada da basının Serenay Sarıkaya sorularıyla karşı karşıya kalan Ulusoy, hakkında çıkan Serenay Sarıkaya - Çağatay Ulusoy haberlerine Instagram hesabından tepki gösterdi.

Hikaye kısmında açıklama yapan Ulusoy, 'Neredeyse 5 yıldır gayet güzel giden bir ilişkim varken, her sene bugünkü gibi yapılan yalan haberleri ısıtıp ısıyıp veriyorsunuz, bir de kendinizden eminmiş gibi bir tarz sergileyip algı yönetimi çabanız yok mu?! Çok üzücü...Gayeniz nedir? Anlamıyorum bir salın bizi be kardeşim...' yazdı.

Ulusoy, İçerde dizisinde rol aldığı oyuncu Duygu Sarışın ile uzun zamandır birlikte.