Çağatay Ulusoy Gizem Karaca tutuklandı mı? Çağatay Ulusoy hapis cezası son dakika!

Çağatay Ulusoy Gizem Karaca tutuklandı mı sorusu araştırılıyor. Çağatay Ulusoy Gizem Karaca hapis cezası son dakika haberleri merak ediliyor. Oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay, şarkıcı Cenk Eren ise aynı suçtan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Verilen hapis cezasının 5 yılın altında olması nedeniyle, istinaf mahkemesinin kararı aynen onaması durumunda, Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Akgün ve Selin Boronkay ise 1 yıl 9 ay hapis yatacak. Cenk Eren, cezasının istinaf mahkemesi ve Yargıtay tarafından aynen onanması durumunda infaz yasası gereğince 3 yıl 2 ay hapis yatacak. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis cezalarına çarptırılan oyuncular karara itiraz edecek. ''Uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan çeşitli hapis cezalarına çarptırılan oyuncular Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Akgün ile müzisyen Cenk Eren ve menajer Selin Boronkay, karara itiraz edecek. Cenk Eren ile Çağatay Ulusoy'un avukatı Şeyda Yıldırım da mahkemenin kararına itiraz edeceklerini söyledi. Yıldırım, mahkemenin gerekçeli kararını açıklamasından sonra karara yaptıkları itiraz üzerine dava dosyasının İstanbul Bölge İstinaf Mahkemesi'ne gönderileceğini ifade etti.

Çağatay Ulusoy Gizem Karaca hapis cezası son dakika haberleri araştırılıyor. Çağatay Ulusoy Gizem Karaca neden tutuklanıyor? Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’in de aralarında olduğu 34 sanığın yargılandığı uyuşturucu davasında ceza yağmış, mahkeme oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’ya, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay hapis, şarkıcı Cenk Eren’e ise aynı suçtan 6 yıl 3 ay hapis cezası vermişti. Verilen hapis cezasının 5 yılın altında olması nedeniyle, istinaf mahkemesinin kararı aynen onaması durumunda, Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Akgün ve Selin Boronkay ise 1 yıl 9 ay hapis yatacak. Cenk Eren, cezasının istinaf mahkemesi ve Yargıtay tarafından aynen onanması durumunda infaz yasası gereğince 3 yıl 2 ay hapis yatacak. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis cezalarına çarptırılan oyuncular karara itiraz edecek. "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan çeşitli hapis cezalarına çarptırılan oyuncular Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Akgün ile müzisyen Cenk Eren ve menajer Selin Boronkay, karara itiraz edecek. Cenk Eren ile Çağatay Ulusoy'un avukatı Şeyda Yıldırım da mahkemenin kararına itiraz edeceklerini söyledi. Yıldırım, mahkemenin gerekçeli kararını açıklamasından sonra karara yaptıkları itiraz üzerine dava dosyasının İstanbul Bölge İstinaf Mahkemesi'ne gönderileceğini ifade etti.

ÇAĞATAY ULUSOY VE GİZEM KARACA HAPSE Mİ GİRİYOR?

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis cezalarına çarptırılan oyuncular karara itiraz edecek. "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan çeşitli hapis cezalarına çarptırılan oyuncular Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Akgün ile müzisyen Cenk Eren ve menajer Selin Boronkay, karara itiraz edecek.

Avukat açıklama yaptı

4 yıl 2 ay hapis cezası alan Yusuf Akgün'ün avukatı Erol Şahin, şunları dedi:

"Müvekkilimin uyuşturucu ticareti yaptığı veya başkalarına temin ettiği yönünde dosyada delil yok. Mahkeme, sürpriz bir şekilde tüm sanıklara uyuşturucu ticareti suçundan ceza verdi. Dosya kapsamına ve yasaya aykırı bulduğumuz bu kararın bozulması amacıyla İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne başvuracağız."

Cenk Eren ile Çağatay Ulusoy'un avukatı Şeyda Yıldırım da mahkemenin kararına itiraz edeceklerini söyledi.

Yıldırım, mahkemenin gerekçeli kararını açıklamasından sonra karara yaptıkları itiraz üzerine dava dosyasının İstanbul Bölge İstinaf Mahkemesi'ne gönderileceğini ifade etti. 5 yıla kadar hapis cezaları istinaf mahkemelerince inceleniyor. 5 yılı geçen suçlar ise istinafın vereceği kararın temyiz edilmesi durumunda Yargıtay'a da gönderiliyor.

Cenk Eren, cezasının istinaf mahkemesi ve Yargıtay tarafından aynen onanması durumunda infaz yasası gereğince 3 yıl 2 ay hapis yatacak. Verilen hapis cezasının 5 yılın altında olması nedeniyle, istinaf mahkemesinin kararı aynen onaması durumunda, Gizem Karaca, Çağatay Ulusoy, Yusuf Akgün ve Selin Boronkay ise 1 yıl 9 ay hapis yatacak.

ÇAĞATAY ULUSOY VE GİZEM KARACA NEDEN TUTUKLANACAK?

Oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2 ay, şarkıcı Cenk Eren ise aynı suçtan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama kapsamında savunma yapan Çağatay Ulusoy, uyuşturucu madde kullandığını kabul ederek, "Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor. O dönemde Emir'in Yolu dizisinde oynuyordum. Psikolojik ve ruhen sıkıntılı bir dönemdeydim. Daha fazla içmeye başladım, kimseye uyuşturucu temin etmedim" demişti.

Mahkeme davada yargılanan diğer sanıkları da çeşitli miktarlarda hapis cezasına çarptırırken 6 tutuksuz sanığın ise tutuklanmasını kararlaştırdı. Yargıtay'ın verilen cezaları onaması halinde ünlü isimler cezaevine girecek.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 yılında doğmuştur ve 26 yaşındadır. Çağatay Ulusoy terazi burcudur.

Boyu 1.90 cm olan Ulusoy, 81 kilodur. Çağatay Ulusoy kahverengi saçlara ve göz rengine sahiptir. İstanbul'da doğmuş ve büyümüştür. Kendisiyle beraber iki çocuğu olan bir aileye sahip olan Ulusoy'un küçük bir erkek kardeşi vardır. Erkek kardeşi Atalay Ulusoy'dur. Çağatay Ulusoy'un annesi Refiye Ulusoy Boşnak kökenlidir. Ulusoy'un babası Aylin Ulusoy ise Bulgaristan göçmenidir.

Çağatay Ulusoy İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümü mezunudur. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almıştır. Modellik yapmaya 2010 yılında başlayan Çağatay Ulusoy bu yıl içinde Best Model Of Turkey'e katılmış ve birinci olmuştur. Ulusoy sonra Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri almış ve burada bulunan hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan bu dizide Emir karakterini canlandıran oyuncu bu diziden sonra oldukça ünlü biri haline gelmiştir. Oyuncu daha sonra Medcezir adlı dizide oynamış ve bu dizideki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile bir süre ilişki yaşamıştır. Ulusoy'un ilk sinema filmi Delibal isimli 2015 yapımı olan filmdir. ve içerde dizisinin sarp karakterini canlandırır.

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul'da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanadaderken toplam 13 okul değiştirdi. Türkiye'de başladığı ilkokula, New York'da devam etti, Florida'da bitirdi. 2007'de, 14 yaşındayken İstanbul'a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı.2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. Oldu.2012 yılında yayınlanan "Eve Düşen Yıldırım" adlı diziyle başrol oynadı. Ardından Emir'in Yolu adlı dizide yine başrol oynamıştır.New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye'ye geldiğinde "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır.Çok iyi derecede İngilizce bilen Gizem Karaca'nın, hobileri arasında resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmak varmış.Gizem Karaca 2014 yılının Haziran ayında başlayan "Güzel Köylü" adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile başrolde oynadı.

CENK EREN KİMDİR?

Asıl ismi Yüksel Venedik olan ancak sahne ismiyle tanınan Cenk Eren, 1970 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini de doğduğu şehirde tamamladı. Genç yaşlarda dansla ilgilenen Cenk Eren, Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dans Topluluğu’nda bir süre görev aldı. Kariyerine müzikle devam etme kararı alan Cenk Eren, Ankara’da çeşitli gece kulüplerinde sahne almaya başladıktan sonra 1985 senesinde Ankara Radyosu Çok Sesli Gençlik Korosu’nda korist olarak görev almaya başladı. Ancak müzik sevgisi baskın gelince gece kulübü çalışmalarını sürdürdü. 2000 yılında Star TV’de öğleden sonra kuşağında “Yıldız Savaşları” isimli TV programını gerçekleştirdi. 2002 yılındaki projesi Muhteşem İkili’de meslektaşı Nükhet Duru’yla görev aldı. Uzun süre beraber çalışan ikili, Show Tv ekranlarında izleyicilerle buluştu. 

2000 yılında Star TV’de öğleden sonra kuşağında “Yıldız Savaşları” isimli TV programını gerçekleştirdi. 2002 yılında Nükhet Duru ile “Muhteşem İkili” projesine başladı. İstanbul Günay Restaurantta başlayan bu projeyi çeşitli organizasyonlarda ve Show TVd’e bir TV programında devam ettiler. Bir dönem aralarına dargınlık giren ikili yeniden barıştı. Türkiye’nin belli başlı bütün büyük müzikhollerinde çalışan Cenk Eren, 7 albüm yaptı.