Cadı'nın yıldızı Buse Meral galada konuştu: Oynarken korktuğum sahneler oldu

Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral'in yer aldığı 'Cadı' filminin galası gerçekleştirildi. Cadı galasında özel açıklamalarda bulunan Buse Meral, ''Bu film Osmanlı zamanında geçiyor. Ben normalde korku filmi izlemem ama oynaması keyifliydi. Bazı anlarda da korktuğum sahneler oldu'' dedi.

Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından esinlenerek kaleme alınan Furkan Andıç ve Buse Meral'in başrollerini paylaştığı 'Cadı' filminin galası önceki akşam yapıldı. Galada konuşan Buse Meral dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Meral, "Bu film Osmanlı zamanında geçiyor. Ben normalde korku filmi izlemem ama oynaması keyifliydi. Bazı anlarda da korktuğum sahneler oldu. Sevmem ama oynadım, oynaması güzeldi" şeklinde konuştu.

CADI FİLMİ KONUSU

Osmanlı İmparatorluğu'nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye'nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki 'Cadı' söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen gerilim dolu olaylar anlatılıyor.

CADI OYUNCULARI

Kadroda Furkan Andıç ve Buse Meral'in yanı sıra; Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu ve Nur Sürer gibi başarılı oyuncular yer alıyor.