Buzlar eridi... Survivor Berkan Karabulut, Gökhan Keser'den özür diledi!

Survivor All Star 2022'de Acun Ilıcalı'nın takımları açıklamasının ardından yeni bir dönem başladı. Acil durum konseyinde ise şaşırtan anlar yaşandı. Berkan tartışma yaşadığı takım arkadaşı Gökhan'dan özür diledi.

TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star 2022'de Yağmur'un elenmesinin ardından dengeler değişti. Acil durum konseyi düzenleyen Acun Ilıcalı, Ünlüler-Gönüllüler takımının bittiğini mavi-kırmızı olarak anılacaklarını söyledi. Yeni takımlar da bu şekilde belli oldu.

Acun Ilıcalı, yeni oluşturulan mavi ve kırmızı takım yarışmacılarını anlattı. Buna göre kırmızı takımda Sema, Merve, Ayşe, Sude, Anıl, Adem, Batuhan, Barış yer alırken mavi takımda da Nagihan, Seda, Evrim, Nisa, Parviz, Atakan, Hikmet, Ogeday ve Berkan olacak.

Eski takım arkadaşları ile vedalaşan yarışmacılardan Berkan, "Herkes buradayken bir şey söylemek istiyorum" diye sözlerine başladı ve şunları söyledi:

"3.5 aydır hep beraber mücadele ediyoruz. Ufak da olsa birinizin kalbini kırdıysam özür dilerim. Kalbini kırdığını düşündüğüm biri var. Ondan özür dilemek isterim. Gökhan, bundan 1.5 ay önceydi. Belki biraz sert konuşmuştum. O zaman öyle hissediyordum. Şu an artık konuşuyoruz, bir aradayız. Ne kinim, ne öfkem, ne kibir... Hiçbir durumum yok. Senden özür dilemek istedim."

Gökhan'ın da özür dilemesinin ardından ikili aralarındaki buzları eritti.