Büyük umutlarla başlayan TRT 1 dizisine final şoku! Sonunu bile göremeyecekler

Elveda Rumeli dizisi tadında ekranlarda yerini alan TRT1'in sevilen dizilerinden olan Balkan Ninnisi ile ilgili yaşanan gelişme herkesi şaşkına çevirdi. Yaz aylarında ekran macerasına başlayan Balkan Ninnisi, reytinglerde beklenen başarıyı elde edemedi. Sevilen dizi hakkında yapımcı ve kanal kararını verdi. Balkan Ninnisi dizisinin final yapacağı ortaya çıktı. Haberi alan dizinin hayranları büyük üzüntü yaşadı. Dizinin final haberi sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu.

Yönetmen koltuğunda Selahattin Sancaklı ve Evrim Yöney'in oturduğu senaryosunu Uğur Uzunok, Abdülhamid Işık, İdris Meydi, Alev Uzma, Ozan Ayaz ve Esma Koç'un yazdığı Balkan Ninnisi dizisi yaz aylarında TRT1'de yayınlanmaya başladı. Büyük umutlarla ekran macerasına başlayan Balkan Ninnisi dizisi reyting engeline takıldı. Dizi için karar verildi.

BALKAN NİNNİSİ İÇİN FİNAL KARARI VERİLDİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Üsküp'te çekilen sevilen dizi 20. bölümde ekran yolculuğunu tamamlayacak. Başarılı oyunculuğu kadar yakışıklılığıyla genç kızların gözdesi olan Emre Bey ile Merih Öztürk'ün başrolü paylaştığı dizinin ardından yapımcı Uğur Uzunok hemen yeni diziye başlıyor. Uzunok, yine Makedonya'da TRT Dijital için proje çekeceklerini duyurdu.

BALKAN NİNNİSİ KONUSU

Balkan Ninnisi, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp'te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.