Büyük jest... Kaan Yıldırım Hadise için kesenin ağzını açtı!

Hakkında çıkan haberler nedeniyle son zamanlarda gündemden düşmeyen Hadise'ye Kaan Yıldırım'dan destek geldi. Kaan Yıldırım, Hadise için kesenin ağzını açarken ünlü bir markaya ait 34 bin dolarlık (yaklaşık 281 bin TL) çantayı satın aldı.

2020 yılında yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlamasıyla adından söz ettiren Hadise, geçtiğimiz günlerde özel hayatıyla ilgili ortaya atılan iddiaların ardından zor günler geçirmeye başladı. İddiaların ardından ayrıldıkları konuşulan çiftten Kaan Yıldırım, Hadise'ye destek oldu.

Sosyal medyanın yanı sıra desteğini Hadise'den esirgemeyen Kaan Yıldırım, kesenin ağzını açtı. Türkiye'de olmayan, ünlü bir markaya ait 34 bin dolarlık (yaklaşık 281 bin TL) çantayı satın aldı.

Takvim'de yer alan habere göre; Kaan Yıldırım, kişiye özel alışveriş imkanı sunan bir sosyal medya hesabı aracılığıyla Türkiye'ye getirttiği sarı renkli çanta ile Hadise'yi çok mutlu etti.

Bununla da yetinmeyen Yıldırım, sevgilisi için bir de Maldivler tatili ayarladı. İkili, önümüzdeki günlerde birçok ünlü ismin de tatil için bulunduğu egzotik adaya giderek sıkıntılı süreci bir nebze de olsun unutmuş olacak.