Büşra Pekin'in hedefinde Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını var! ''Karşılarında duramazsın''

Büşra Pekin'in jürisi olduğu Yıldız De Bana erken final yapmıştı. Ünlü oyuncu Yıldız De Bana'nın erkenden bitmesinde Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizilerinin de etkili olduğuna dikkati çekti. Büşra Pekin, ''Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti'nin karşısında duramazsın. Biz de bir dizi yapsaydık belki oraları zorlayabilirdik'' ifadesini kullandı.

Büşra Pekin imaj değişikliği ile gündeme gelmeye devam ediyor. Saçlarını kısacık kestirip sarı yapan Büşra Pekin, vermiş olduğu kilolar ile de adeta tanınmaz hale geldi. Ancak Büşra Pekin'in bir isyanı var. Sinemada dikkat çeken ve gişe yapan filmlerde rol alan oyuncu, maalesef ki bunu televizyonda sağlayamadı. Son yer aldığı ve jüri konumunda olduğu Yıldız De Bana adlı yarışma programı erken final yapan Büşra Pekin, Yıldız De Bana'nın erken finalinden Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'nı sorumlu tuttu.

BÜŞRA PEKİN'İN KIZILCIK ŞERBETİ VE YALI ÇAPKINI İSYANI

TV100'e konuşan Pekin, "Evet, doğru devam etmedi. Aslında kötü bir şey olmadı ama Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti'nin karşısında duramazsın. Biz de bir dizi yapsaydık belki oraları zorlayabilirdik ama televizyon formatlarının çok fazla aktif olmadığı, dizilerin çok önde olduğu bir sene. İkisini de seviyorum bu arada ve izliyorum evet." dedi.