Büşra Develi taksi bulamadı, yeni sevgilisi ifşa oldu

Ünlü oyuncu Büşra Develi, taksi bulamayınca erkek arkadaşı ile görüntülendi. Gazetecilerin görüntü aldığını fark eden Büşra Develi gülümsemekle yetindi. Ünlü oyuncu sonrasında erkek arkadaşı ile ortamdan uzaklaştı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Büşra Develi, önceki akşam Bebek'te objektiflere yansıdı. Erkek arkadaşı ile görüntülenen Büşra Develi, sakin tavırları ile dikkat çekti. Develi'nin erkek arkadaşı gazetecileri görünce uzaklaştı.

BÜŞRA DEVELİ TAKSİ BULAMADI YENİ SEVGİLİSİ İFŞA OLDU

Habertürk'te yer alan habere göre; Bir mekâna giriş yapan Büşra Develi, aradan yarım saat geçtikten sonra çıkış yapmak istedi. Ancak kapıda yarım saat beklemesine rağmen taksi bulamayınca Develi, oradan erkek arkadaşıyla birlikte yürüyerek ayrılmak zorunda kaldı.

HABERLERİ YALANLAMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda Burak Deniz ile yeniden barıştığı haberleri hakkında konuşan Develi, "Kesinlikle başlamadı. Sadece yolda karşılaştık. Zamanında ikimiz de birbirimizin hayatında yer edinmiştik. Son derece arkadaşça bir kahve içmeydi. 'Karşılaşma' diyebiliriz. 'Bir kahve içelim' dedik ve o günleri yad ettik ama söz konusu 'aşk' olayı tabii ki yok. Ayrıca böyle haberler ile benim kısmetimi de kapatmayın" demişti.