Buse Varol, Selçuk Tektaş'ı doğum gününde andı: Sen herkesten çok farklıydın

Buse Varol, eşi Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın doğum günü için Instagram'dan paylaşımda bulundu. Buse Varol, Selçuk Tektaş ile çekildiği kareye ''Bugün doğum günün... İyi ki bu dünyaya gelmişsin, geçmişsin bu dünyadan. Seni iyi ki tanıdım. Sen herkesten çok farklıydın. Kalbimde öyle kalacaksın...'' notunu düştü.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesi Buse Varol'u da derinden sarstı. Selçuk Tektaş'ın ölümü ile sarsılan Buse Varol, bu süreçte Alişan ve ailesine destek olmaya devam ediyor.

Varol, Tektaş'ın doğum günü için sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşımda bulundu. Varol, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Çocuklarımın sevgi dolu, merhametli, güzel kalpli amcası... Cennette olduğuna eminim. Burak ve Eliz'in seni tanıyarak büyümesini çok isterdim. Eliz her gün senin fotoğraflarını öperek 'ammo' diyor. Keşke bir kerecik bile duyabilseydin. Bugün doğum günün... İyi ki bu dünyaya gelmişsin, geçmişsin bu dünyadan. Seni iyi ki tanıdım. Sen herkesten çok farklıydın. Kalbimde öyle kalacaksın..."