Buse Varol ile Alişan arasında ipler yine mi gerildi? Annesinin o beğenisi kafaları karıştırdı

Alişan'ın eşi Buse Varol ile annesi Suzan Tektaş arasında krizin yeniden alevlendiği öne sürülmeye başlandı. Anne Suzan Tektaş'ın, gelini Buse Varol'a yönelik yapılan eleştirel bir yorumu beğenmesinin, krizi güçlendiren etken olduğu ve Alişan'ın bu olayda annesi ve eşi arasında kaldığı iddia edildi.

Oyuncu Buse Varol yeni yaşına adım attı. Eşi Alişan tarafından bir doğum günü kutlamasında yeni yaşına adım atan Buse Varol, "Çocuklarım ile ailemle bu yaşım sağlık ile geçsin istedim. Son bir kaç yıldır kötü olaylar yaşadık. Artık kötü durumlar yaşamak istemiyorum. Ülkece de kötü olaylar yaşıyoruz. Sağlık ve huzur diledim sadece. Bunlar olunca diğer her şeyi halledebiliyoruz. 33'üncü yaşım bitti. 34'üncü yaşıma girdim. Her yaşın ayrı bir güzelliği var" şeklinde açıklama yapılmıştı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Buse Varol'un doğum günü kutlamasının, kayınvalidesi ile arasındaki iplerin gerilmesine neden olduğu öne sürüldü.

ALİŞAN EŞİ BUSE VAROL VE ANNESİ SUZAN TEKTAŞ ARASINDA KALDI

İki isim arasındaki krizin yeniden alevlendiği bir magazin programında konuşuldu.

Öyle ki sosyal medyada Buse Varol'a yönelik yapılan eleştirel bir yorumu, kayınvalide Suzan Tektaş'ın beğenmesi ile de bu kriz yeniden alevlenmeye başladı. Alişan'ın bu olayda annesi ve eşi arasında kaldığı iddia edildi.

Olayla alakalı yorumda bulunan Ebru Şancı Öztürk ise, elti Merve Tektaş'ın aile içinde sürekli Buse Varol'la bir yarış halinde olduğunu iddia etti.