Buse Varol ikinci kez hamile mi?

Buse Varol'un ikinci kez hamile olma durumuna ilişkin kafalarda soru işaretleri vardı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden fotoğraf paylaşımı yapan Buse Varol takipçileri tarafından sıkça takip edilmişti. 

BUSE VAROL İKİNCİ KEZ HAMİLE Mİ?

Buse Varol, geçtiğimiz günlerde havuz kenarında çekilen bir karesini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Takipçileri, 30 yaşındaki oyuncunun zafer işareti yaptığı pozuna, "İkinci çocuk mu geliyor?" ve "Hamile misin?" şeklinde yorumlar yapmıştı.

Sonrasında Alişan'ın, sosyal medya hesabından "Çok şükür" notu ve nazar boncuğu emojisi ile yaptığı bu paylaşım da hamilelik iddialarını güçlendirmişti. Çiftten bir açıklama gelmezken merak edilen hamilelik iddialarına son noktayı Okan Kurt koydu.

Alişan'ın doğum gününü kutlayan Kurt, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı;

“Doğum günün kutlu olsun Alişan Bey, sen 65 olunca Burki 20 yaşında olacak inşallah. Sana bu yaşın daha da olgunluk getirdi, bugün onu hissettim. Yeni yaşında ikinci evladın sana en büyük hediye, Rabbim evlatlarını ve güzel kalpli eşini sana bağışlasın. Sözünü tut bu arada ayakkabı sözün var bana 47 numara..”

Okan Kurt'un doğum günü paylaşımına yorum yapan Alişan ise, “İnşallah Okan’ım. Birlikte nice güzel yıllarımız olsun sağlıkla... Ben 65 olacağım ama 40 görünümlü!” ifadelerini kullandı.