Buse Varol, doğuma günler kala konuştu: Bu hamileliğim çok sancılı geçiyor

Şarkıcı Alişan ile dizi setinde tanışıp 2018 yılında nikah masasına oturan Buse Varol, ikinci kez anne olacak olmanın heyecanını yaşarken önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Varol, ' Bu hamileliğim çok sancılı geçiyor' dedi.

2018 yılında Alişan'la nikah masasına oturan, ikinci çocuğuna kavuşmasına 10 gün kalan güzel oyuncu Buse Varol, önceli gün Akmerkez'de görüntülendi. Muhabirler ile ayaküstü sohbet eden Buse Varol, son alışverişlerini yapmak için geldiğini söyledi.

Burak'ın hamileliğine göre zorlandığını ifade eden güzel oyuncu, 'Bu hamileliğim daha sancılı geçiyor. Çok fazla ağrılarım oluyor çok şükür az kaldı' dedi.

Hadise ve Kaan aşk sarhoşu... Barışma sonrası ilk paylaşım geldi

Sosyal medyada 'Bir Başkadır' dizisindeki Meryem karakterinin taklidini yaparak herkesi güldüren Varol, 'Kendimizi eğlendirmek için yaptık, güzel eğlendik. Kötü yorumlar beni etkilemiyor çünkü herkese her şeyi beğendiremezsiniz' dedi.

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil kavga ettiği iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ilk kez konuştu

Sahneleri ile gündemden düşmeyen Yasak Elma fragmanı olay yarattı! Ünlü isim diziden ayrılıyor mu?

Amine Gülşe’nin Türkiye’ye döndüğü için mutlu olduğunu belirten Buse Varol “Henüz görüşemedik ama arkadaşı olarak çok mutlu oldum. İleride Mesut ve Amine’yi misafir etmek isteriz" ifadelerini kullandı.

Deren Talu'dan Defne Samyeli itirafı! 'Onun kızı olmak...'