Buse Narcı, Feyza Aktan'ı darp ettiği iddia edilen eski aşkı Özcan Deniz'i korudu... Sevgilisiyle ters düştü

Bir dönem Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Buse Narcı, yeni sevgilisi ile geçtiğimiz akşam düzenlenen ''Bayram Şekeri'' filminin galasına katıldı. Narcı, Feyza Aktan'ı darp ettiği iddia edilen Özcan Deniz'i savundu. Deniz'den övgüyle bahseden Narcı, sevgilisi ile gerginlik yaşadı.

Buse Narcı ve sevgilisi Mecidiyeköy'de düzenlenen "Bayram Şekeri" filminin galasında boy gösterdi. 2016-2017 yılları arasında Özcan Deniz ile aşk yaşayan Buse Narcı, Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiası ile mahkemelik olan Deniz hakkında açıklamalarda bulundu.

ÖZCAN DENİZ'E DESTEK

Özcan Deniz'in Feyza Aktan'ı darp ettiği haberleri ile ilgili konuşan Narcı, şunları söyledi: "Özcan Deniz'den hiç şiddet görmedim. Bana karşı sesini bile yükseltmedi.

"O MUHTEŞEM BİR İNSAN"

Kendisinin şiddet haberleriyle gündeme gelmesi beni şaşırttı. Özcan Deniz uysal ve mülayim bir kişilik. Kendisiyle yıllar önce ayrıldık ama o muhteşem bir insan"

Buse Narcı'nın eski aşkı Özcan Deniz hakkında övgüyle bahsetmesi yeni sevgilisi ile arasını bozdu. Narcı, sevgilisini sakinleştirmek için dil döktü.