Sosyal medya hesabından duyurmuştu... Burcu Özberk'ten yeni filmi öncesi üzen haber!

Başarılı ve güzel oyuncu Burcu Özberk'ten özel bir projede yer alacağını açıklamıştı. Son yılların en çok konuşulan ve gözde isimlerinden olan Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisi ve Afili Aşk dizileriyle geniş kitleleri etkilemeyi başardı. Burcu Özberk, Rüyanda Görürsün filmi öncesi sıkıntı yaşadı. Hayranları geçmiş olsun dileklerini iletti. İşte detaylar...

Burcu Özberk, son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Başarısını ortaya koyarak kendini ispatladı. Emin adımlarla oyunculukta ilerleyen Özberk, Rüyanda Görürsün filmi öncesi koronavirüse yakalandı.

Amazon Prime için çekilecek olan film öncesi sevincini dile getiren isim hayranları tarafından büyük bir coşku ile karşılaştı. Özberk'in tatil döneminde hastalanması büyük hayal kırıklığı yaşamasına sebep oldu.

Koronavirüs'e yakalandığını Twitter hesabından duyuran Burcu Özberk,"Hiç Corona'ya yakalanmadım diye şaşırıyordum Testim pozitif çıktı... Ben biraz ağır atlatıyorum. Vakalar gerçekten artmış. Kendinize dikkat edin" mesajını yayınladı.

Özberk'in hayranları, paylaşım üzerine pek çok yorum yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Eylül'de çekimleri başlanacağı konuşulan film hakkında henüz bir bilgi ise bulunmuyor.