Burcu Özberk'ten Kraliçe ile muhteşem dönüş! Fragmanı yayınladı: Hoşgeldin Deniz

Gökhan Alkan ile başrollerinde yer aldığı Kraliçe dizisiyle ekranlara muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlanan güzel oyuncu Burcu Özberk, hayranlarını heyecanlandırdı. Sosyal medya hesabından Kraliçe dizisinin fragmanını yayınlayan Burcu Özberk'in paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncunun eski rol arkadaşı Serkay Tütüncü, ''Reytinginiz bol olsun canım benim... Yolunuz açık olsun'' yorumunu yazdı.

22 Mart Çarşamba akşamı Kanal D'de ekran macerasına başlayacak olan Kraliçe dizisinin başrolünde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan rol alıyor. Kraliçe dizisinde "Deniz" karakteri ile izleyici karşısına çıkacak olan güzel oyuncu Burcu Özberk, sosyal medya hesabından takipçileri ile heyecanını paylaştı.

Özberk, merakla beklenen dizinin fragmanını yayınladı. Özberk, paylaşımına "Hoşgeldin Deniz... Yeni bir hikayeye başladık. Bu zor günlerde hayata bağlanmama sebep oldu çalışmak. O yüzden ayrı bir yeri var şimdiden... Umutlu, heyecanlı ve sabırsızım" notunu düştü.

Ünlü oyuncunun eski rol arkadaşı Serkay Tütüncü, "Reytinginiz bol olsun canım benim... Yolunuz açık olsun" yorumunu yazdı.