Burcu Özberk'ten kendisini sert sözlerle eleştiren isme ağır cevap

Günay Çoban oyuncu Burcu Özberk'i hedefine alan bir paylaşımda bulundu. Günay Çoban'ın ballı diyerek isim vermeden eleştirdiği Burcu Özberk'in cevabı ağır oldu.

Kraliçe dizisinden sonra rol aldığı Ruhun Duymaz dizisi de reyting alamayan Burcu Özberk hakkında şarkı sözü yazarı Günay Çoban, Burcu Özberk'in adını anmadan eleştirel yorumlarda bulundu. Günay Çoban şu ifadeleri kullandı:

"Fan linci çekemiyeeğim. O yüzden isim vermeden yazıyorum. Hanımefendinin birkaç ay önceki dizisi tutmadı. Hemen yeni bir diziye geçti, reytingler çakılınca o da kalkıyormuş. Dijitale film çekti o da tutmadı. Hiçbir işi tutmuyor ama her iş ilk buna gidiyormuş. Nasıl oluyor da oluyor? Kendisi ya ağır torpilli ya da günümüzün moda tabiriyle "yıldız haritası inanılmaz" olduğu için fena ballı."

Özberk ise Çoban'a şu sözlerle cevap verdi:

"Keşke hayatlarını bilmediğiniz insanlar hakkında böyle kolayca klavye delikanlılığı yapamasanız. Keşke birazcık edepli olmayı bilseniz. Keşke burada sallamadan önce biraz araştırma yapsanız. Benim adıma çok güzel cevaplar verilmiş. Sevindim!"