Yapımcılar ondan vazgeçemiyor! Burcu Özberk'ten Aşk Mantık İntikam'ı unutturacak proje!

Aşk Mantık İntikam dizisine Nisan ayında veda eden Burcu Özberk'in yeni projesi belli oldu. Bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiren ünlü oyuncu en sonunda bir film projesi için el sıkıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz ile bir film projesinde partner olacak güzel oyuncu proje hakkında ''Murat Boz'un Tuba Büyüküstün ile olan uyumu harikaydı. İyi bir partner olacağımızdan hiç kuşkum yok'' ifadelerini kullandı. Şimdi hayranları Burcu Özberk'in yeni filminin yayınlanacağı tarihe kilitlendi.

Burcu Özberk'ten Aşk Mantık İntikam'ı unutturacak proje! Yapımcılar ondan vazgeçemiyor. Son olarak tatil için İspanya'ya giden Burcu Özberk'in yeni projesi geçtiğimiz günlerde netlik kazandı. Yaz tatilinde sonra objektiflere takılan ünlü oyuncu Murat Boz ile başrolünde yer alacağı projeyle ilgili merak edilenleri paylaştı. Özberk, "Murat ile iyi bir partner olacağımızdan hiç kuşkum yok" dedi. Filmin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağı tahmin ediliyor.

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Bu yazı tatil yaparak geçiren güzel oyuncu Burcu Özberk'in yeni projesi belli oldu. Teklifleri değerlendiren ünlü oyuncu en sonunda bir film projesi için el sıkıştı.

MURAT BOZ İLE PARTNER OLACAK

Murat Boz ile bir film projesinde partner olacak güzel oyuncu proje hakkında "Murat Boz'un Tuba Büyüküstün ile olan uyumu harikaydı. İyi bir partner olacağımızdan hiç kuşkum yok" ifadelerini kullandı.

Burcu Özberk Murat Boz'a övgüler yağdırdı: İyi partner olacağımızdan kuşkum yok

"ÇOK SES GETİRDİ"

Burcu Özberk dizi hakkında, "Bugün proje toplantısındaydık, okuduğumda çok heyecanlandım. Eylül'ün ortasında sete çıkacağız. Bu arada Zeytin Ağacı dizisini izledim. Çok beğenildi ve ses getirdi." dedi.

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk, 11 Aralık 1989 tarihinde dünyaya geldi. Muhteşem Yüzyıl adlı dizideki Huricihan Sultan karakteriyle oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır.

2019-2020 yılları arasında Çağlar Ertuğrul ile birlikte Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. Bu dizi ile Altın Kelebek Ödülleri'nde Romantik Komedide En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır. Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakteriyle başrolde yer aldı.