Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'a o isim eşlik edecek! Yalan Dünya'yla yıldızı parlamıştı

Kanal D'de yayın hayatına başlayacak olan Kraliçe dizisi kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Burcu Özberk ile Gökhan Alkan'ın başrolünde yer aldığı Kraliçe dizisine sürpriz bir isim daha dahil oldu. Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Gonca Vuslateri diziye Zeynep karakteri ile katıldı.

Queen Sugar adlı yabancı yapımdan uyarlanacak olan Kraliçe dizisiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yakın zamanda Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kraliçe dizisinin başrolleri de belli oldu. Dizinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Gökhan Alkan oldu.

GONCA VUSLATERİ KRALİÇE KADROSUNDA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gonca Vuslateri Kanal D'de ekrana getirilecek olan Kraliçe dizisi kadrosuna Zeyenp karakteri ile dahil oldu.

QUUEN SUGAR DİZİSİNİN KONUSU

Nova, Charley ve Ralph adındaki üç kardeşin hepsi farklı hayatlar yaşamaktadır. Hapisten yeni çıkan Ralph, küçük oğluyla birlikte tekrardan yeni düzen kurmaya çalışmıştır. Nova ise başarılı bir gazetecidir. Charley, ünlü bir basketbolcuyla evlidir ve kardeşlerine nazaran daha iyi bir hayat yaşamaktadır.

Bu üç kardeş, babalarının ölümü üzerine yeniden bir araya gelmek zorunda kalmıştır. Babalarının ölümünden sonra, aile işleri olan şekerkamışı tarlası ise artık ortada kalmıştır. Nova, Charley ve Ralph, babalarından kalan bu tarlayı işletirken önemli bazı mücadeleler vermek zorunda kalacaklardır.

Yalı Çapkını dizisine bomba transfer! Meğer Mert Ramazan Demir'in eski rol arkadaşıymış