Yeni dizisini duyanlar inanamadı! Burcu Özberk rotasını başka yöne çevirdi!

Aşk Mantık İntikam isimli dizisiyle son olarak ekranlarda yer alan Burcu Özberk projenin nisan ayında final yapmasının ardından tatile çıktı. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren güzel oyuncunun yeni projesi hayranları tarafından merakla bekleniyor. Ortaya atılan iddialara göre, Gold Film'in yapımcılığını üstleneceği ve başrolünde Alp Navruz'un yer alacağı dizide Burcu Özberk de oynayacak. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi olan güzel oyuncunun yeni dizide rol alıp almayacağı yakında belli olacak.


Burcu Özberk bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyordu. Aşk Mantık İntikam dizisiyle büyük çıkış yakalayan güzel oyuncu dizinin final yapmasının ardından yaz tatiline başladı. Tabii bu süreçte ünlü oyuncuya yeni projelerden teklifler gelmeye devam ediyor. Kulislerde konuşulan son iddialara göre, Burcu Özberk yeni sezonda Gold Film imzalı bir dizide rol alacak ve partneri de Alp Navruz olacak.

PARTNERİ DE BELLİ OLDU

İddialara göre, Gold Film'in yapımcılığını üstleneceği ve başrolünde Alp Navruz'un yer alacağı dizide Burcu Özberk de oynayacak.

YAKINDA HER ŞEY NETLEŞECEK

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi olan güzel oyuncunun yeni dizide rol alıp almayacağı yakında belli olacak.

EKRANLARA VEDA ETMİŞTİ

Geçen yıl macerasına başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi 22 Nisan Cuma final bölümüyle ekranlara veda etmişti.

"YAN YANA NİCE İŞLERE"

Burcu Özberk sosyal medya hesabından veda için yaptığı paylaşımda "İlk fotoğrafımız. Çok güzel bir hikayeydi. Özleyeceğim. Desteğiniz için teşekkür ederim. Yan yana nice işlere." notunu eklemişti.