Burcu Özberk kimdir, kaç yaşındadır? Burcu Özberk aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Türkiye'nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen'in, her hafta pazar günü mutfağında ünlü bir konuğu ağırladığı program Arda ile Omuz Omuza yeni bölümü ile ekrana geliyor. Arda ile Omuz Omuza'nın bu haftaki konuğu Burcu Özberk oldu. Burcu Özberk kimdir, kaç yaşındadır? Burcu Özberk aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Burcu Özberk, 12 Aralık 1989'da doğdu....

Kanal D'nin sevilen yemek programı Arda ile Omuz Omuza'nın bu haftaki konuğu Burcu Özberk oldu. Burcu Özberk hakkında araştırmalar hız kazandı. Burcu Özberk kimdir, kaç yaşındadır? Burcu Özberk aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Güzel oyuncu 12 Aralık 1989'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır....

BURCU ÖZBERK KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştır.

2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır. En son Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. 2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır.