Burcu Özberk İstanbul gecelerinde bir erkekle görüntülendi! O isim çileden çıkacak

Bir süredir ekranlardan uzak olan Burcu Özberk ile Şevval Şahin'in eski sevgilisi işletmeci Murat Kazancıoğlu, İstanbul gecelerinde görüntülendi. Burcu Özberk ile Murat Kazancıoğlu'nun bir mekandan birlikte çıkmasının ardından gözler ünlü işletmecinin geçtiğimiz hafta ayrıldığı Şevval Şahin'e çevrildi. Şahin'in vereceği tepki şimdiden merak konusu oldu.

Miss Turkey yarışmasında birinci olan ve estetikleri ile sık sık gündeme gelen ünlü manken Şevval Şahin ile işletmeci Murat Kazancıoğlu, geçtiğimiz hafta birlikteliklerini noktaladı. Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alan güzel oyuncu Burcu Özberk, daha önce 'Sadece arkadaşız' dediği Murat Kazancıoğlu ile Bebek'te objektiflere yansıdı.

Soruları yanıtsız bırakan ikili, "Güzel çıktık mı?" demekle yetindi. İkilinin yeni bir aşka yelken açıp açmadığı merak konusu oldu.

GÖZLER ŞEVVAL ŞAHİN'E ÇEVRİLDİ

Özberk ve Kazancıoğlu'nun mekandan birlikte çıkarken görüntülenmesinin ardından gözler ünlü işletmecinin eski sevgilisi Şevval Şahin'e çevrildi. Ünlü modelin vereceği tepki merak konusu oldu. İşte ikilinin o anları;