Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl yeniden evleniyor! Nikah tarihleri belli oldu

2018 yılında nikah masasına oturan ancak kısa bir süre boşanan Sinan Akçıl ve Burcu Kıralı çifti sevgili olarak ilişkilerine devam etme kararı aldı. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ünlü çiftin evleneceği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Yeniden evlilik kararı alan ünlü oyuncu Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl'ın nikah tarihi belli oldu.

2018 yılının Aralık ayında dünayevine giren Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı 9 ay sonra evliliklerini noktaladı. Anlaşamadıkları için boşandıklarını söyleyen ünlü çift kısa bir süre sonra ilişkilerine ikinci bir şans verme kararı aldı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl tüm gelenek ve göreneklere uygun olarak hareket etti ve kız isteme töreni gerçekleştirildi. Akçıl, Kıratlı'nın evine davul zurna ile gitti.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre Kıratlı-Akçıl çiftinin nikah tarihi belli oldu. Çift, 22 Şubat 2021 tarihinde İstanbul'da bir otelde dünyaevine girecek.

Pandemi koşulları nedeniyle küçük bir davetli grubu eşliğinde evlenecek olan ünlü çiftin nikâh şahitliğini ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ünlü sanatçı Sibel Can üstlenecek.