Burcu Kara'dan yıllar sonra gelen 'Haziran Gecesi' itirafı: İlk günümde beni sette unuttular

Başrollerini Özcan Deniz ile Naz Elmas'ın paylaştığı Haziran Gecesi adlı dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan Burcu Kara, yıllar sonra bir itirafta bulundu. Burcu Kara, Haziran Gecesi setinde yaşadığı bir olayı ilk kez anlattı.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Burcu Kara, Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu üstlendiği Film Gibi Hayatlar adlı programına konuk oldu.

2003-2006 yılları arasında ekrana getirilen profesyonel anlamda ilk oyunculuk deneyimini başrollerinde; Naz Elmas, Özcan Deniz ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı 'Haziran Gecesi' dizisiyle yaşayan Burcu Kara, sette ilk gün yaşadıklarını anlattı.

Kara, "İtalyan Hastanesi'nde set vardı. Gündüz sete gittim, saatler geçti. Çok mülayimimdir. Hiç şikayet etmem, hiç sorgulamam. Bir de ilk setimdi. Çıkıntı olmak istemedim, ödüm patlıyor. Çok disiplinliyim. Üç, beş, yedi saat geçti ve 14 saat sonra çıktım, "Beni unuttunuz mu? Ben buradayım." dedim. Herkes kafasını kaldırdı, birbirlerine baktı. Meğer sahneler değişmiş, başka şeylere geçilmiş. Gerçekten beni unutmuşlar. O bana ders oldu. Sonra hep sete gidince herkese önce "Merhaba." dedim." şeklinde konuştu.