Burcu Gönder kaç yaşında, nereli? Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder boşandı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile ünlenen oyuncu Bülent Parlak ve Burcu Gönder'in 5 yıllık evliliği anlaşmalı olarak son buldu. Çift, bugün İstanbul 6. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla boşandı. Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder çifti, yaklaşık 10 dakika durdukları duruşma salonundan anlaşmalı olarak boşanarak çıktı.

Ünlü oyuncu Bülent Parlak, 2015 yılında evlendiği ve bir kız çocukları olan oyuncu Burcu Gönder ile tek celsede boşandı. İstanbul 6. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmada Bülent Parlak, Burcu Gönder ve avukatları hazır bulundu. Çift, yaklaşık olarak 10 dakika durdukları duruşma salonundan anlaşmalı olarak boşandı.  

BURCU GÖNDER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Burcu Gönder 7 Şubat 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesine giren Burcu Gönder; İstanbul Üniversitesi öğrenci Kültür Merkezi tiyatro grubuna katılmıştır. Bu grupta iki sene eğitim aldıktan sonra 2003 yılında Ayışığı Sanat Evi Tiyatro kursuna katılmış ve Tuncer Cücenoğlu'nun Çıkmaz Sokak oyununda rol almıştır. Bunun yanında televizyonda yayınlanan “Altın Çocuk” ve “Sihirli Oda” adlı çocuk filmlerinde rol aldı.

Burcu Gönder 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi atölye oyuncuları arasına da katılarak 2007 yılında Bir Demet Tiyatro adlı dizide rol almıştır. Halen atölye oyuncuları ile beraber BKM mutfakta skeç tiyatrosu yapmaktadır. Burcu Gönder 1.70 metre boyunda, 56 kilo ve Kova burcudur.