Burcu Esmersoy'dan yatırım açıklaması: Ben gelenekselciyim

Yaptığı gayrimenkul yatırımları ile adından söz ettiren Burcu Esmeroy, kripto paraya sıcak bakmadığını söyledi. Burcu Esmersoy, ''Ben gelenekselciyim, galiba eskide kaldık'' dedi.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken ünlü sunucu Burcu Esmersoy, marka yüzü olduğu pırlanta markasının davetinde objektiflere yansıdı. Burcu Esmersoy, altın sevdiğini ancak marka ile çalışmaya başladıktan sonra fikrinin değiştiğini söyledi.

Esmersoy, "Çekimlerde takılardan kopamadım. Aslında ben altın severim, hep böyle görürsünüz sarı sarı. Pırlantayı yatırım amaçlı değil, kendimi ödüllendirmek adına alıyorum" şeklinde konuştu.

Markadan 500 bin TL aldığı haberleri hakkında da açıklamalarda bulunan Esmersoy, "Öyle bir şey mi var? Para konuşmaktan hoşlanmam. Duymazdan geliyorum" dedi.

Kripto parayı riskli bulduğunu ifade eden Esmersoy, "Ben gelenekselciyim, galiba eskide kaldık. Aklım erse inanın belki olur ama hiç aklımın erdiği konular değil, giresim yok. Öyle bir vaktim yok. Açıp takip ediyorlar ya yükselince kesin sette olurum ve kaçırırım. Öyle bir risk alamam, annem babamcıyım. Yapanlar güzel yapıyorlarmış, memnun olanlar var" şeklinde konuştu.