Burcu Esmersoy'dan 'Metrobüs' eleştirilere cevap: İçiniz rahat edecekse...

Hiç metrobüse binmediğini söyleyen Burcu Esmersoy, tepkilerin odağı haline geldi. Sosyal medya hesabından gelen eleştirilere cevap veren Burcu Esmersoy, yapılan yorumları tiye aldı. Esmersoy'un paylaşımı ilgi gördü.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette toplu taşımada en çok tercih edilen metrobüs hakkında konuştu. Burcu Esmersoy, "Bir çekimden koştura koştura buraya geldim. Görüşmelere geç kaldığım zaman, toplu taşımayı kullanıyorum. Metroya bindiğim oluyor. Görenler gülümseyip fotoğraf çektiriyor. Metrobüse hiç binmedim. Sanki metrobüs hep karşıya geçiyormuş gibi geliyor bana." dedi.

Yaptığı açıklamasının ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Esmersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Güzelce toparlanmış yazılmış işte, sözüm bunu yapmayanlara; Arkadaşlar ben metroya biniyorum. İçiniz rahat edecekse minibüs, dolmuş, otobüs hepsine bindim. Sadece metrobüse şu ana kadar binmedim dedim. Bu binmeyeceğim anlamına da gelmiyor... İnsanları bana saldırtmaya çalışıyorsanız ayrı tabi o konuya ayrı bakarız... Ama siz yaptığınız haberlerinize dikkat edin derim"