Burcu Esmersoy, Sevgililer Günü çağrısıyla gündem oldu! 'Benimle planı olan varsa haber versin'

Burcu Esmersoy açıklamalarıyla magazin gündemine damga vurdu. 14 Şubat Sevgililer Günü için aşkı olmadığını dile getirerek dikkat çeken ünlü sunucu, emlak zengini olduğu iddialarına da açıklık getirdi. Esmersoy peş peşe yaptığı açıklamalar ile sosyal medyada olay oldu.

Burcu Esmersoy'dan peş peşe haberler gelmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel sunucu, emlak zengini olduğu yönünde çıkan haberlere ilişkin ve 14 Şubat Sevgililer Günü için verdiği demeçlerle sosyal medyaya damga vurdu.

Burcu Esmersoy; güzelliği, giyim tarzı ve tabii söylemleri ile magazin gündeminde ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Güzelliği ve fiziği ile genç kızlara taş çıkartan 44 yaşındaki Burcu Esmersoy yeni açıklamaları ile gündem oldu.

SIRTIMIZ YERE GELMEZ

Burcu Esmersoy, "Birkaç sene önce emlak zengini haberlerine konu olmuştum. Fena sayılmam. Sırtımız yere gelmez" dedi. Böylelikle kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığı yönünde çıkan haberleri de doğrulamış oldu.

BENİMLE PLANI OLAN VARSA HABER VERSİN

Ünlü sunucu," Benim 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayacak bir aşkım olmadığı için o gün hiç bir planım yok. Benimle ilgili planı olan varsa haber versin" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

BUNU BANA SÖYLETEN HAYAT...

Öte yandan güzel sunucu Instagram story'sinden takipçilerine sunduğu 14 Şubat Sevgililer Günü sözleri için esprili bir paylaşımda daha bulunmayı ihmal etmedi. Burcu Esmersoy'un yeni paylaşımı hayranlarını gülümsetti.

Sefirin Kızı'nın Mavi'si Tuba Büyüküstün ve Sancar'ı Engin Akyürek'ten sürpriz paylaşım! Hayranları mest oldu