Burcu Biricik'in Kırmızı Oda'dan sonra kısmeti açıldı! Bakın Biricik'e hangi diziden teklif geldi...

Beni Böyle Sev, Şeref Meselesi, Kuzgun gibi dizilerle rol alan ve son olarak Kırmızı Oda dizisiyle büyük çıkış yakalayan Burcu Biricik, Boncuk karakteri ile izleyicilerin gönlünü fethetti. Cuma akşamları Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde herkesin adeta yüreğine dokunan Boncuk karakteri ile son zamanlarda adından sıkça söz edilen oyuncu Burcu Biricik son bölüm ile diziye veda etti.

Oyuncu Burcu Biricik son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başardı. Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Boncuk karakteri ile büyük yükselişe geçen Burcu Biricik dizinin son bölümünde hikayesinin bitmesi nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Başarılı oyuncu diziden ayrılır ayrılmaz bir başka dizi ile adı anılmaya başlandı.

Kırmızı Oda dizisine veda eden Burcu Biricik'in ismi şimdiden bir başka diziyle anılmaya başlandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Camdaki Kız isimli hazırlıkları süren bir dizinin kadın başrolü için Burcu Biricik'in adı geçiyor.

Camdaki Kız dizisi OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin hikayesinin alıntılandığı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabındaki başka bir gerçek olayı izleyiciye aktaracak. Burcu Biricik'in Kırmızı Oda'daki Boncuk olarak çok sevilmesinin ardından hemen bu yeni projeden teklif alması şimdiden hayranlarını heyecanlandırmaya başladı.