Burcu Biricik kimdir, kaç yaşında? Camdaki Kız dizisinin Nalan'ı Burcu Biricik nereli, diziden ne kadar para kazanıyor?

Burcu Biricik, pahalı tatili ile yine gündemde. Camdaki Kız dizisinde oynadığı Nalan karakteriyle büyük ilgi toplayan Burcu Biricik, tatile çıktığı Bodrum'da dudak uçuklatan paralar harcamasıyla akıllara ''diziden kaç para kazanıyor?'' sorusunu getirdi. Türkbükü Divan Otel'deki günlük bin liralık şezlongda denizin ve güneşin tadını çıkaran Burcu Biricik kimdir, kaç yaşında, nereli? sorusunun yanıtı haberimizde.

Burcu Biricik Camdaki Kız dizisinden Nalan karakteriyle tanıyoruz. Geçtiğimiz aylarda sezona veda eden dizinin ardından oyuncu Burcu Biricik, Bodrum'da tatile çıktı. Kaldığı otelde sadece şezlonga bin lira verdiği ve bu pahalı tatili ile dikkatleri üzerine çeken Burcu Biricik kimdir, kaç yaşında, nereli sorularını yine gündeme getirdi. Peki ünlü oyuncu Camdaki Kız dizisin ne kadar para alıyor?

BURCU BİRİCİK, CAMDAKİ KIZ DİZİSİNDE NE KADAR KAZANIYOR?

Oyuncu Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisinde haftalık 75 bin TL kazanıyor.

BURCU BİRİCİK'İN PAHALI TATİLİ!

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre, Burcu Biricik, iki haftadır eşi Emre Yetkin ile Çanakkale, Balıkesir ve İzmir'de ıssız koyları gezip çöp toplamıştı. Son olarak Marmaris Bozburun'da giden çiftin yolları orada ayrıldı. Biricik, oyuncu arkadaşları Aydan Taş ve Ecem Özkaya ile Bodrum'da buluştu.

Güzel oyuncunun adresi ise yaz başında günlük bin liralık şezlong fiyatıyla gündem olan Türkbükü'ndeki Divan Otel'di. Burcu Biricik, burada gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkarttı. İskelede bol bol fotoğraf çektirip sosyal medyasında paylaşan güzel oyuncu, akşam saatlerinde kahve içip arkadaşlarıyla sohbet etti. Gazetecilerin görüntü aldığını fark eden Burcu Hanım'ın bin liralık şezlongtaki lüks keyfi kaçtı. Objektifleri farkedince rahatsız olan sempatik oyuncu, toparlanarak hızlıca odasına geçti. Bu arada Koronavirüs salgını sonrası fiyatlarını güncelleyen Divan Otel'de iki şezlong için istenen ücret günlük bin, aylık 24 bin lira. Buna oda ve yemek dahil değil.

BURCU BİRİCİK KİMDİR?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya Elmalı'da dünyaya gelmiştir. Burcu Biricik, lisans eğitimini İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda çalışmaya başlamıştır. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol almıştır.

2006 yılında Antalya'da düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış ve Akdeniz Kraliçesi olarak seçilmiştir.

Oyunculuğun yanı sıra 2016 yılında Çok Uzak Fazla Yakın filminin yönetmenliğini yapan Burcu Biricik, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile 30 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterine hayat veren Burcu Biricik, 1.70 metre boyunda, 53 kilo ve Boğa burcudur.

Burcu Biricik'in rol aldığı diziler ve filmler:

2021- Camdaki Kız (Nalan)

2019 – Kuzgun (Dila) (TV Dizisi)

2019 – Çiçero (Ajan) (Sinema Filmi)

2018 – Her Şey Seninle Güzel (Deniz) (Sinema Filmi)

2018 – 8. Gün (Bahar)(TV Dizisi)

2016 – Çok Uzak Fazla Yakın (Aslı) (Sinema Filmi)

2016 – Hayat Şarkısı (Hülya) (TV Dizisi)

2014 – Şeref Meselesi (Kübra Güngör) (TV Dizisi)

2014 – Ulan İstanbul (Kübra) (TV Dizisi)

2014 – Bana Masal Anlatma (Ezgi) (Sinema Filmi)

2013 – Kedi Özledi (Lale) (Sinema Filmi)

2013 – İnanç Odası (Kurban) (Sinema Filmi)

2013 – Beni Böyle Sev (Seda) (TV Dizisi)

2012 – Düşman Kardeşler (Derya) (TV Dizisi)

2012 – Ustura Kemal (TV Dizisi)

2011 – Muhteşem Yüzyıl (Cariye) (TV Dizisi)

2007 – Maçolar (TV Dizisi)