Burçin Terzioğlu da İlker Kaleli'yi sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı

Poyraz Karayel dizisinde tanışıp uzunca bir süre aşk yaşayan İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu, ilişkilerini noktalamalarının ardından arkadaş kalma kararı aldı. Ancak Sıla ile aşk yaşamaya başlayan Kaleli, eski aşkını sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı. Kaleli'nin hamlesinin ardından Burçin Terzioğlu da eski sevgilisini takip etmeyi bıraktı.

Bir döneme damgasını vuran 2015-2017 arasında Kanal D'de ekrana getirilen Poyraz Karayel dizisinde partner olan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli 3,5 yıl süren büyük bir aşk yaşadı. Ünlü çiftin evlenmesi beklenirken ayrılık kararı alması gündeme bomba gibi düşmüştü.

2018 yılında yollarını ayıran ikili arkadaş olarak kalacaklarını açıklamıştı. Ancak Sıla ile aşk yaşamaya başlayan İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu'nu geçtiğimiz hafta Instagram hesabından silmişti. Terzioğlu ise takip etmeye devam ediyordu.

Burçin Terzioğlu'nun da önceki gün kendisi gibi oyuncu olan eski sevgilisi İlker Kaleli'yi sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakması dikkat çekti.