Burak Yamantürk'le aşk yaşayan Özge Özpirinçci 13 haftalık hamile olduğunu bakın nasıl duyurdu!

Birçok başarılı dizi ve film projesinde rol almış olan Burak Yamantürk'le 6 yıldır aşk yaşayan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci hakkında ortaya atılan hamilelik iddialarına yanıt verdi. İlk ve Son dizisinin çekimleri için yoğun bir tempoda çalışan Özge Özpirinçci'nin 9 haftalık hamile olduğu iddia edildi. Hakkında çıkan haberlere sosyal medyadan yanıt veren güzel oyuncu '9 değil 13 hafta. İlk ve Son film değil dizi. Mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaşan herkese teşekkürler' ifadelerini kullandı.

İlk ve Son filminin çekimleri için Salih Badem ile kamera karşısına geçen Özge Özpirinçci hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 6 yıldır Burak Yamantürk ile aşk yaşayan güzel oyuncunun hamile olduğu öne sürüldü.

Hürriyet'tin haberine göre, hamileliğin ortaya çıkmasının ardından, Cem Karcı'nın yönettiği filmin setinde alarma geçildi. Ekip, oyuncunun karnı belirginleşmeden önce çekimlerin tamamlanması için çalışmalara hız verdi.

Yakın plan sahnelerin çekimleri de yeniden planlandı. Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci'nin ağustos ya da eylül ayında nikâh masasına oturacağı iddia edildi.

Sosyal medya hesabından hamilelik haberleri ile ilgili açıklamada bulunan Özge Özpirinçci, şu ifadeleri kullandı:

'9 değil 13 hafta. İlk ve Son film değil dizi. Mutluluğumuzu ve heyecanımızı paylaşan herkese teşekkürler'