Burak Sergen'in menajerlik şirketinden aldatma iddialarına doğrulama

Dört ay önce evlendiği Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı haberleriyle gündeme gelen aktör Burak Sergen'in menajerlik şirketi, söz konusu haberleri doğrulayan bir açıklamada bulundu.

Geçirdiği koronavirüs hastalığı sebebiyle uzun süre entübede kalan, Sadakatsiz dizisiyle ekrana geri dönen sanatçı Burak Sergen, hastalığın izlerini atmaya çalışırken 4 ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığını öğrendi. Konu hakkında sessiz kalan Sergen adına açıklamayı, menajerlik şirketi yaptı.

Şirketin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: 'Burak Bey kenara çekildi ve olanları izliyor. İhanet olayı doğru ki dava açıyor. Boşanma olayı da doğru.'

ESKİ EŞTEN AÇIKLAMA

Sergen daha önce sanatçı Pamela Spence ve oğlunun annesi Işıl Sergen ile evlenmişti. Spence ile olan evliliği 1 yıl, Sergen ile olan evliliği ise 18 yıl sürmüştü. Işıl Sergen, eski eşiyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

'İyi ya da kötü günler hepimiz için. Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim.'