Burak Özçivit'ten güldüren açıklama: Karan o halimi bilmiyor

Quality Ödül Töreni gecesine katılan ve rol aldığı Kuruluş Osman dizisiyle ödül alan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, basın mensupları ile sohbet ederken samimi açıklamalarda bulundu. Yer aldığı projeler nedeniyle sakallarını 2,5 yıldır kesmeyen Burak Özçivit, 'Oğlum Karan sakalsız halimi hiç bilmiyor' dedi.

Kuruluş Osman dizisinin yıldızları Burak Özçivit, Yiğit Uçan ve Burak Çelik sanat, iş ve medya olmak üzere 3 kategoride toplam 35 ödülün sahibini bulduğu Quality Ödül Töreni geçtiğimiz gün Portaxe'de düzenlendi.

Basın mensupları ile sohbet eden yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, kendisine diziyle ilgili yöneltilen sorulara da yanıt verdi. Özçivit, 'Karda, çamurda güneşte öyle sahneler çekiyoruz ki yaşadığımız zorluk anlatılmaz. Bir gün sizi orada misafir ederek görmenizi isteriz doğrusu. Hatta çadır hayatına çok alıştık' dedi.

Gazetecilerin, 'Sakalsız halinizi özlediniz mi?' sorusuna, 'Ben halimden memnunum da Karan benim o halimi hiç bilmiyor. Beni nasıl karşılar ben de merak ediyorum' dedi.

Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit hakkında geçtiğimiz gün 'Mutlu bir aile tek temel prensibe dayanıyor; o da sevgi. Burak çok iyi bir baba. Şefkatli, ilgili, hassas. Empati yeteneği oğlumuz doğduktan sonra daha da arttı. Karan için en iyisini yapmak için çabalıyorum' demişti.