Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen ve oğlu Karan'lı 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı

Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinden 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımları... Kuruluş Osman'ın yıldız oyuncusu Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan'ın yer aldığı fotoğrafını Instagram hesabından ''14 Şubat'' notu ile paylaştı. Ünlü oyuncunun kalp emojileri ile takipçilerine sunduğu gönderisine Fahriye Evcen'den yanıt gecikmedi. Ünlü çiftin aşk dolu paylaşımlarına hayranlarından beğeni yağdı.

Atv'nin rekortmen dizisi Kuruluş Osman'ın yıldız oyuncusu Burak Özçivit'ten hayranlarını mest eden bir paylaşım geldi. Ekranların yakışıklı oyuncusu, 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı ile büyük beğeni topladı.

Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve minik oğulları Karan sosyal medyada ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Çekirdek aileleri ile mutluluklarını takipçileri ile paylaşmaktan çekinmeyen oyuncu çiftin her karesi büyük ilgi görüyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü çiftten Burak Özçivit, Instagram hesabından yaptığı 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı ile ses getirdi. Yetenekli oyuncu, güzel eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan'ın bulunduğu fotoğrafını "14 Şubat" notuyla beyaz ve kırmızı iki kalp emojisiyle paylaştı. Sevenlerini mest eden paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yakışıklı oyuncunun bu paylaşımına ise eşi Fahriye Evcen'den yanıt gecikmedi. Güzel oyuncunun eşine sevgisini dile getirdiği "Her geçen gün daha çok seviyorum... İyi ki..." yazdığı romantik paylaşımı dikkat çekti, hayranlarından ilgi gördü.

Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinden araba pozu! Hayranlarından beğeni yağdı

Özge Yağız ve Gökberk Demirci aşka geldi! Romantik paylaşımları beğeni topladı

Hadise ve Kaan Yıldırım'dan eğlenceli paylaşım! '7'den 77'ye sevgililer günümüz kutlu olsun'

Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta'dan 14 Şubat'a özel aşk pozu

Prens Harry ve Meghan Markle çiftinden ikinci çocuk haberi! Archie ağabey olacak