Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oğlu Karan Özçivit'i ikilemde bırakan soru: Annemi mi seviyorsun babanı mı? Verdiği cevap kahkahaya boğdu

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti önceki gün oğulları Karan ile objektiflere yansıdı. Ünlü çift, gazeteciler ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Basın mensuplarının sorduğu ''En çok anneni mi babanı mı seviyorsun?'' sorusuna Karan'a ''Mikrofonu'' yanıtını vererek güldürdü.

2017 yılında muhteşem bir törenle dünyaevine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, geçtiğimiz gün Etiler'de oğulları Karan ile bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ünlü çift, muhabirler ile sohbet ederken Karan'ın sevimli halleri gülümsetti.

Uçankuş'un haberine göre, Mikrofonlara ilgi gösteren Karan Özçivit, gazetecilerin "En çok anneni mi babanı mı seviyorsun" sorusuna "mikrofon" cevabını verdi. Karan'ın yanıtı herkes güldürürken Özçivit çifti "Aferin oğlum, doğru öğretmişiz" ifadelerini kullandı.

Alparslan Büyük Selçuklu hakkına açıklamalarda bulunan Evcen, şunları söyledi:

"Bir çok sahnemiz çok konuşuluyor. Tarihimizde olan şeyler... Konuşulması bizi mutlu ediyor. Karan'da sete geliyor. Özlüyorum... O da ilk başta adapte olamadı ama setimizde çok rahat o yüzden uyum sağladık"