Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oğlu Karan 2 yaşında... Çiftten renkli doğum günü partisi

Koronavirüs pandemisi nedeniyle vakitlerini evinde geçiren 2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin oğlu Karan 2 yaşına girdi. Sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan ünlü çift, büyük ilgi gördü. Fahriye Evcen, hikaye bölümünden bir paylaşımda bulunarak Karan'ın doğum günü için bağış yapan herkese teşekkür etti.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ve meslektaşı Fahriye Evcen, 2017 yılında dünyaevine girdi. 2019 yılında oğlu Karan'ı kucağına alan Evcen, bir süredir ekranlardan uzak durmayı tercih ediyor.

Pandemi nedeniyle zamanın çoğunu evde geçiren Özçivit çiftinin oğlu Karan 2 yaşına girdi. Çift, Karan'ın 2. yaş günü için de evlerinde sade bir parti düzenledi.

Fahriye Evcen, oğlu Karan'ı doğum gününden paylaştığı kareleri 'Hep gülerek, sımsıkı sarılarak, neşeyle dolu yıllarımız olsun... İyi ki doğdun canım oğlum' notuyla paylaşırken Burak Özçivit aynı fotoğraflara 'Adamım sağlıklı, huzurlu nice senelerimiz olsun' notunu ekledi.

Karan için hediye kabul etmeyen oğlu adına yapılan bağışlar için Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla teşekkür etti.

İşte Karan'ı doğum gününden kareler...