Burak Özçivit oğullarının oyuncu olmasını istiyor mu? Kuruluş Osman'ın yıldızı açıkladı

Fahriye Evcen'le Burak Özçivit iki oğullarıyla birlikte mutlu bir evlilik sürdürüyorlar. Katıldığı bir etkinlikte aile yaşantısı hakkında konuşan Burak Özçivit, oğulları oyuncu olmak isterse destekleyeceğini söyledi.

Moskova'da bir etkinliğe katılan Burak Özçivit, özel hayatı hakkında konuştu. Sabah'tan Merve Yurtyapan'ın haberine göre; başarılı olmak isteyen gençlere seslenen Burak Özçivit, "Ne iş yaparsanız yapın, işinize inanın. Çok çalışın. Sorunlar karşısında pes etmeyin, başarı istikrardadır. Kendinizi tanıyın, iyi iletişim kurun ve empati yapmayı da öğrenin" ifadelerini kullandı.

Çocuklarının oyuncu olmalarına izin verir mi sorusuna da cevap veren Özçivit, "Babam model olmamda en büyük destekçilerimdendir. Ailelerin çocuklarının gelecekleriyle ilgili öngörülü olmaları çok önemli. Babam model olmamı istedi, sonrasında modellikten oyunculuğa da ben geçtim. Babalar biraz başarı odaklı oluyor. Anneler ise ne olsa seviniyor.

"Kendi işimle baktığımda ne kadar plan yaptıysam hayat beni başka yerlere götürdü. Bu yüzden çocuklarımla ilgili çok plan yapmak istemiyorum. Çok sık benimle sete geliyorlar. Çekim ortamını görüyorlar. Eğer oyuncu olmak istiyorum derlerse hayır demem, destek olurum." ifadelerini kullandı.