Burak Özçivit karizmasını Ebru Şahin güzelliğini Serenay Sarıkaya tarzını yine konuşturdu

Burak Özçivit, Ebru Şahin ve Serenay Sarıkaya'dan yeni pozlar... Hayranları ile etkileşim halinde olan ünlü oyuncular, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Güzelliklerini, yakışıklılıklarını ve tarzlarını konuşturan başarılı isimlerin yeni paylaşımları ise beğeni ve övgü toplamaya devam ediyor.

Ekranların sevilen yüzleri Burak Özçivit, Ebru Şahin ve Serenay Sarıkaya yeni paylaşımlarıyla yine gündemde... Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncular, kimi zaman yer aldıkları projelerle kimi zaman da yaptıkları paylaşımlarla ön plana çıkmaya devam ediyor.

Oyunculuk performanslarının yanı sıra Ebru Şahin ve Serenay Sarıkaya güzellikleri, yaşadıkları aşklarla ve de giyim tarzlarıyla hayranlarının ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in karizmatik halleri ise takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor.

Uzunca bir süredir ekranlarda yer almayan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya en son Alice Müzikali ile sevenleriyle buluşuyordu. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Enis Arıkan, İbrahim Selim, Şükrü Özyıldız gibi başarılı oyuncularla sahneye çıkan Sarıkaya'nın bu projesine pandemi nedeniyle ara verdiği biliniyor. Geçtiğimiz yaza Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla damgasını vuran Seranay Sarıkaya, mont seçimi ve taytı ile tarzını yine konuşturuyor.

Öte yandan Atv'nin fenomen dizisi Hercai'de Reyyan karakterine hayat veren ve Akın Akınözü (Miran) ile başrolleri paylaşan Ebru Şahin başarılı oyunculuğu ile bu sezonda da ekranlardaki yerini koruyor. Basketbolcu Cedi Osman ile mutlu bir aşk yaşayan oyuncunun, son paylaşımındaki güzelliği hayranlarını mest etmeyi yine sürdürüyor.

Atv'nin bir diğer iddialı dizisi Kuruluş Osman ile çarşamba akşamları seyirciye seyir zevki yaşatan başarılı oyuncu Burak Özçivit, yaptığı paylaşımla yakışıklılığını ortaya koyduğu karizmatik pozu ile yine beğeni ve ilgiyi üzerine toplamayı sürdürüyor. 

Seren Serengil Mustafa Rahman Tohma ile evlilik kararı aldığını böyle duyurdu

Alp Kırşan 'Gözünüz tbt görsün' dedi ve dev kadroyu paylaştı

Berk Oktay ve eski eşi Merve Şarapçıoğlu'nun saat krizi gündem oldu

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner 2021'in ilk fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı