Fahriye Evcen'in yeni işi belli oldu

Oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ile ilgili hayranlarını mutlu edecek bir müjde verdi. Evcen için yakın zamanda, Masumlar Apartmanı'na gireceği iddiaları yer almıştı.

Oyuncu Burak Özçivit, rol aldığı Kuruluş Osman dizisinin sezon finali yapması üzerine yaz planlarını yapmaya başladı. Bir süre daha İstanbul'da olacağını belirten İmirzalıoğlu, 'Tatil planı henüz yapamadık. İşler güçler birikti, malum çekimlerden fırsat bulamıyorduk. İşleri toparlar toparlamaz ailece güzel bir tatile çıkmayı düşünüyoruz.' dedi.

Yeni bir projesi olup olmadığına yanıt veren oyuncu, eşi Fahriye Evcen ile ilgili bir haberi duyurdu.

'ZAMANI GELDİĞİNDE BİLGİLERİ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ'

Özçivit, 'Benim hali hazırda devam eden projem var fakat Fahriye'nin süprizi değil, sürprizleri olacak. Asıl haberler onda. Zamanı geldiğinde bilgisini sizlerle paylaşacağız.' ifadelerini kullandı.

KENDİ MODA MARKASINI KURDU

Bu açıklamaların ardından Evcen'in yeni işi belli oldu. Kendi tasarımı olan bir koleksiyonu görücüye çıkaran oyuncu, yeni projesini şu sözlerle anlattı:

'Bir süredir hayata geçirmek istediğim bu koleksiyonu herkesle buluşturabilmek çok heyecan verici. Bu koleksiyonu, bir süredir içinde bulunduğumuz bunaltıcı pandemi sürecinin etkisini üzerinden atmak isteyen her kadınla paylaşmak istedim. Bu süreçte maalesef şık olmaktan uzak kaldık.

Stilimizi yansıtan kıyafetler giymeyi ve bunları özgüvenle taşımayı özledik. Yeniden sokağa çıkabildiğimiz şu günlerde ister sandaletle, ister topuklularla gündüzden geceye giyebileceğimiz, şık elbise ve etekler hayal ettim. Elbiselerimi sokaklarda, mutlu kadınların üzerinde görmek ise beni çok daha mutlu edecek.'