Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinden araba pozu! Hayranlarından beğeni yağdı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Hayranlarının yakın markajındaki ünlü çiftten Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ile arabada çekildikleri yeni pozlarını sosyal medyadan paylaştı. Oyuncu çiftin mutluluklarını gözler önüne serdikleri paylaşımları binlerce beğeni ve yorum aldı.

Kuruluş Osman'ın yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit ve güzel eşi Fahriye Evcen'den yeni haberler var. 2017 yılında dünya evine giren oyuncu çiftten mutluluk pozları gelmeye devam ediyor. Ekranların aranılan yüzü Fahriye Evcen'in eşi Burak Özçivit'li yeni paylaşımı sosyal medyada olay oldu. Ünlü çiftin kalpleri ısıtan yeni pozlarına hayranları da kayıtsız kalamadı.

Fahriye Evcen sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerimizden. Oğlu Karan için ekranlardan uzun süredir uzak kalan güzel oyuncu, Instagram hesabından eşi Burak Özçivit ile yer aldığı yeni bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncu çiftin yeni paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi. İşte o paylaşım...

Öte yandan araba içinde verdikleri yeni pozlarındaki giyim tarzları ve uyumu ile dikkat çeken Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftine hayranları övgüler yağdırdı.

Kırmızı Oda'nın Nazlı'sı Pınar Deniz makyajsız pozlarıyla hayranlarını büyüledi

Sen Çal Kapımı'nın Serkan'ı Kerem Bürsin'den eğlenceli paylaşım! Kar topu atışı hayranlarını mest etti