Burak ölümden döndü

Burak Yılmaz eğlence dönüşü Ferrari aracıyla taklalar atarak park halindeki bir cipe çarptı, kazadan yara almadan kurtuldu.

Recep ASLAN

Kasımpaşa’yı 3-0 yendiği maçta attığı golle takımını galibiyete taşıyan Trabzonsporlu Burak Yılmaz, zaferi eski takım arkadaşları Selçuk İnan ve Olcan Adın’la kutladı. Emirgan’daki bir gece kulübünde eğlenen üçlüden Yıllmaz, mekândan Ferrari aracıyla ayrıldı. Sabaha karşı 4 sularında gece kulübünden çıkan futbolcunun aracı Baltalima’nında nedeni belirli olmayan bir sebeple kontrolden çıkarak takla attı. Taklanın etkisiyle otopark içinde bulunan bir cipe çarpan Yılmaz, ters şekilde araç içinde kaldı. İnan’ın yardımıyla araç içinden çıkan Yılmaz, kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Her iki aracın maliyetinin ise ortalama olarak 3 milyon TL’yi aştığı öğrenildi. 

Burak’ı aldılar götürdüler 

Kazanın görgü tanığı Ahmet Güler, “İçindekinin Burak olduğunu da bilmiyordum. Koştum zaten kapıyı açtım çıktı. Ambulans ister misiniz? diye sordum. ‘Yok’ dedi. Burak Yılmaz’dı. Daha sonra siyah bir minibüs geldi. Galiba Selçuk İnan’la, Olcan Adın geldiler” dedi. 

Kazadan 3 saat önce