Burak Kalfa Tuğçe Tayfur'un iddiaları sonrası sessizliğini bozdu!

Necla Nazır ile Ferdi Tayfur'un kızları Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa'dan şiddet gördüğüne dair iddialarda bulunmuştu. Sessizliğini bozan Burak Kalfa, ''İlk ve son açıklamamdır'' yorumunda bulundu ve iddialara cevap verdi.

Sanatçılar Necla Nazır ile Ferdi Tayfur'un kızları Tuğçe Tayfur, nişanlısı Burak Kalfa'dan şiddet gördüğünü iddia etmişti. Yaşanan olaylar sonrası Burak Kalfa sessizliğini bozdu. Uzun bir açıklamada bulunan Kalfa, Tuğçe Tayfur'un iddiaları hakkında şu ifadeleri kullandı:

"İlk ve son açıklamamdır bu"

"Yaklaşık 5 gündür susuyorum arkadaşlar ben. Üzerimde sürekli bir baskı var, hakkımda yalan haberler var. Ben iş insanıyım, ticaretle uğraşıyorum. Benim yanımda ekmek yiyen insanlar var. Benim kocaman ailem var. Artık bu açıklamayı yapmak zorunda bıraktılar beni. Az evvel adliyeye gittim. Gerekli mercilerle görüştüm."

"Herhangi bir sıkıntımın olmadığını beyan ettiler. Ben de elimde evraklarla çıkarken, basın yayın organlarına denk geldim orada. Ben de gerekli açıklamayı yaptım. İlk ve son açıklamamdır bu. Burada da ilk ve son açıklamamdır bu. Lütfen gerçek elinizde bilgi olmadan, haber olmadan insanları kirletmeye çalışmayın. Bu kuyruk acısını boş verin, bu konuları da kapatın. Rica ediyorum sizden. Selamlar saygılar olsun."