Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı! Aşk tam gaz devam

Kısa bir süre önce ilişkilerine son veren oyuncu çift Burak Deniz ile Büşra Develi barıştı. İlişkilerine bir şans daha veren çift, birlikte tatile çıktı.

Oyuncu Büşra Develi, 2015’te ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisinde oynarken meslektaşı Burak Deniz ile birlikte olmuştu. Bu ilişkinin karantina döneminde bitmişti.

BARIŞTILAR

Ancak çift barıştı ve aşkları doludizgin devam ediyor. Sevgililer sezonu da açtı, birlikte tatile çıktı.

NE OLMUŞTU?

Büşra Develi ve Burak Deniz, 3 yıllık ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Sürpriz ayrılık ilk olarak Büşra Develi’nin sevgilisiyle çekildiği Instagram paylaşımlarını kaldırmasıyla ortaya çıkmıştı. Ayrılık açıklamasını Instagram hesabından duyuran Büşra Develi, şunları yazmıştı:

"Günlerdir benim ve ilişkim hakkında çıkan hayal ürünü haberleri hayretle okuyorum. Bir ilişkinin bitmesi için illa ki taraflardan birinin aldatması ve ya kıskanması gerekmez. Bu bir süreçtir. Burak'la olan 3 yıllık ilişkimiz karşılıklı kararımızla sonlanmıştır. Hala birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygı baki... Hakkımda asılsız haberler yayınlamaya devam eden her bir kurum hakkında hukuki işlem başlatılacaktır."