Burak Çelik'in karizması Burak Yörük'ün önüne geçemedi! Seversin'in ezici üstünlüğündeki asıl gerçek ortaya çıktı

Burak Çelik rol aldığı Senden Daha Güzel dizisi geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Tarzıyla Can Yaman'a benzetilen Burak Çelik, sosyal medyada dikkat çekse de reytinglere yansıyan bir durum olmadı. Bir diğer yaz dizisi Seversin, reytinglerdeki başarısını sürdürmeye devam ediyor. Burak Yörük ile İlayda Alişan'ın başrolü oldukları Seversin'in bu kadar sevilmesinin altındaysa çok başka bir sebep yatıyor.

Burak Yörük ile İlayda Alişan yaz dizisi Seversin'in başrolü olarak yer alıyorlar. Geçtiğimiz sezonlara kıyasla bu sene yaz dizileri çok da yüksek reytingler alamıyor. Ancak bu gerçeğe rağmen şu ana kadar en iyi reyting alan yaz dizisi Seversin oldu. Bir diğer yaz dizisi Senden Daha Güzel'de tarzıyla Can Yaman'a benzetilen Burak Çelik faktörü, Senden Daha Güzel'in yüksek reytingler almasını henüz sağlayamadı. Seversin'in diğer dizilerden ne gibi bir farkı olduğu ise merak konusu oldu.

SEVERSİN DİZİSİ NEDEN BU KADAR SEVİLİYOR?

Her ne kadar reytingleri beklenen kadar yüksek olmasa da dizi özellikle yurt dışında çok seviliyor. Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre; bunun en büyük sebebi set ortamının dışarıya yansıtılış şekli.

Burak Yörük de İlayda Alişan da set ortamının güzel ve eğlenceli olduğunu belirten yorumlarda bulunuyorlar.

İlayda Alişan daha önce, "Çok güzel, işimiz çok güzel. Biz severek yapıyoruz. Çok eğleniyoruz, çok da güzel geri dönüşler aldık. Mutluyuz tabii ki böyle olduğu için." açıklamasında bulunmuştu.