Burak Akagün kimdir, kaç yaşında? Burak Akagün şarkıları!

Star Tv'nin sevilen gündüz kuşağı programı Demet Akalın ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konuğu Burak Akagün oldu. Burak Akagün kimdir, kaç yaşında? Burak Akagün şarkıları nelerdir? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte hakkında merak edilenler...

Kıbrıs ve İstanbul'da aldığı sahnelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Burak Akagün, bugün Demet Akalın ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oluyor. Burak Akagün kimdir, kaç yaşında? Burak Akagün şarkıları nelerdir? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı.

BURAK AKAGÜN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

'Hele Ninna Olasan' şarkısıyla YouTube'da 7 milyonun üzerinden bir izlenme oranına sahip olan Burak Akagün, geçirdiği trafik kazasının ardından sahnelerden uzak kalmıştı. Dönüşüyle birlikte Seni Hiç Kimse Sevemez, Eden Bulur, Sebep Neydi Ayrılığa gibi önemli eserleri seslendiren Burak Akagün, sahnelere döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

Söz ve müziği Bilal Sonses'e ait "Eden Bulur" adındaki çalışmasının arkasından bu defa da yine söz ve müziği kendisine ait olan "Sebep Neydi Ayrılığa" adlı şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkan Burak Akagün, "Sebep Neydi Ayrılığa" adlı şarkının klip çekimleri için kameralar karşısına geçmişti. Blibini Türkiye'nin tanınmış klip yönetmenlerinden Enes Bilal Taşçı üstlendi.

Darkn dark müzik etiketi ile çıkan olan "Eden Bulur" adındaki single çalışmasında prodüktörlüğü Cem Başarak Aksan' bırakan Burak Akagün, yaptığı açıklamasında, geçirdiği kazanın ardından sahnelere kaldığı yerden devam etmenin mutluluğunu yaşadığını bildirdi.

Türkücü Ceylan kimdir, gerçek ismi ne? Ceylan kaç kez evlendi, kaç yaşında?