Bülent Şakrak'ın paylaşımına Hazal Kaya'dan esprili yorum! 'Hayatımda daha çirkin fotoğraf görmedim'

Hazal Kaya ve Bülent Şakrak'tan yeni haberler var. Ünlü oyuncular yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. Bülent Şakrak'ın ''He yaaa gel rezil olak'' yazdığı esprili paylaşımına Haza Kaya da kayıtsız kalamadı. Ünlü ikilinin birlikte yer aldıkları esprili paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Hazal Kaya ve yakın dostu Bülent Şakrak'ın sosyal medya paylaşımları çok konuşuldu. Bülent Şakrak'ın Hazal Kaya ile birlikte yer aldıkları pozları ve yaptıkları esprili yorumları hayranlarını gülümsetti.

Son olarak Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakteri ile ekranlara gelen Hazal Kaya oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldıktan sonra setlere ara vermişti. Hazal Kaya şimdilerde hem dizi hem de film projeleri ile adından söz ettiriyor. Benden Ne Olur? isimli bir sinema filminin başrolünde yer alan ünlü oyuncu, Netflix'te yayınlanacak Pera adlı dizide de oynayacak.

Kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile evli olan ünlü güzel, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram'ında 6 milyon 300 bin takipçisi bulunan Hazal Kaya yakın dostu Bülent Şakrak ile yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

30 yaşındaki Hazal Kaya ve en son Sefirin Kızı dizisinde Kahraman Boz rolünde yer alan Bülent Şakrak ikilisinden esprili paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

GEL REZİL OLAK

Bülent Şakrak "He yaaa gel rezil olak" notuyla Instagram hesabından Hazal Kaya ile birlikte çekildikleri bir fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncudan ise karşılık gecikmedi.

HAYATIMDA DAHA ÇİRKİN BİR FOTOĞRAF GÖRMEDİM

Hazal Kaya da kendi Instagram hesabından "Hayatımda daha çirkin bi fotoğraf görmedim..." yazarak başarılı oyuncuya yanıt verdi. Ünlü oyuncuların esprili yazışmaları hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Merve Özbey anne oldu! İlk bebeği Elif Özüm'ü kucağına aldı

Kenan İmirzalıoğlu'ndan çok özel açıklamalar! 'Instagram hesabı açmayı düşünmüyorum'