Bülent Kayabaş'ın ölüm haberi yasa boğdu

Usta oyuncu Bülent Kayabaş'ın hayatının kaybetmesinin ardından sevenleri sosyal medya hesaplarından duygusal mesajlar yayınlandı.

Bülent Kayabaş, Derviş Zaim'in yazıp yönettiği ve Altın Portakal, Siyad, Altın Lale gibi ödüller alan Filler ve Çimen'de derin devletle ile ilişkileri bulunan politikacı tiplemesiyle hafızalara kazınmıştı...

Usta oyuncu Bülent Kayabaş, bir süredir akciğer yetmezliği hastalığıyla mücadele ediyordu. Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi gören 72 yaşındaki oyuncu Kayabaş bu sabah hayata gözlerini yumdu.

Yeşilçam'ın yıldızının ölüm haberini alan ünlü isimler ve sevenleri sosyal medya hesaplarından başsağlığı dilediler.

USTA SANATÇININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İşte o mesajlardan bazıları...

Okan Bayülgen: Bülent Kayabaş,tiyatroda ve sinemada "sihirli" bir oyuncu. Cool adam. Nefis adam. Fena tenhalaşıyor buralar.

Can Yılmaz?: Bir güzel abi daha göçtü. Bülent Kayabaş, 72 yaşında akciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Mekanı cennet olsun. 

Mehmet Aslan:Büyük ustalardan birini daha kaybettik... Allah rahmet eylesin...  Mekani cennet olsun... Dostlar bulusuyor bir bir... Bülent Kayabaş 


*Büyük ustalardan birini daha kaybettik. Allah rahmet eylesin. Güle güle git usta! Bülent Kayabaş 

*Bülent Kayabaş'a Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dieriz 

*Bülent Kayabaş ta vefat etti.Allah rahmet eylesin.öbür tarafta cok daha guzel bir dunya olusuyor.unutmadik abi #şapka yi..