Bülent Ersoy'un Zeki Müren sözlerine Yılma Morgül'den cevap: Bitmiş bir insanın konuşmaları

Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde Zeki Müren hakkında acımasız ve kıskanç biri olduğunu ifade ederek sert söylemlerde bulundu. Bülent Ersoy'un Zeki Müren hakkındaki sözlerinin ardından Yılmaz Morgül'den sert bir açıklama geldi. Yılmaz Morgül, isim vermeden Ersoy'a yüklendi.

"Dünya Güzellerim Masada" adlı program ile izleyici karşısına çıkan Bülent Ersoy, Zeki Müren hakkında "Müzeyyen Senar bana 'Benim yerimi alacaksın' derdi. Zeki Müren de bunu duyunca 'Allah'ım bu Japon'un canına al' demiş benim için. O bana 'Japon Çiçeği' derdi. Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra da 'Siz bunu benden çaldınız' diye şikâyetçi olmuş. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bana olan kıskançlığından öldü" demişti.

Yılmaz Morgül, gündeme bomba gibi düşen açıklamaların ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İsim vermeden Zeki Müren hakkında konuşan Ersoy'a yüklendi. Morgül, şunları söyledi:

"Ölmüş bir insanın arkasından onu yargılayıcı, aşağılayıcı konuşmak hangi inanca sığar? Ölmüş insanın arkasından rahmet verilir. Zeki Müren yaşarken neden bunları söylemediler? 28 yıl sonra bu neyin kinidir, neyin nefretidir? Böyle fütursuzca beyanatlar vermek bitmiş bir insanın konuşmalarıdır. Bu konuşmaları yapan kişi de benim için bitmiş bir sanatkardır. Allah kendisine merhamet versin inşallah"